LOGO

Praktijk voor Acupunctuur, Osteopathie en Myofasciale Therapie®.

Algemene info t.a.v. patiënten

 1. De behandelingen zijn op afspraak.
 2. ACUPUNCTUUR en OSTEOPATHIE kunnen niet met een kinesitherapievoorschrift, gezien deze therapie├źn niet onder RIZIV-nomenclatuur vallen.
 3. We vragen U vriendelijk tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Wanneer U meer dan 10 minuten te laat bent kan geen kwalitatief verantwoorde behandeling meer gegeven worden en wordt deze behandelings- sessie afgelast en krijgt U een nieuwe afspraak. De gereserveerde tijd wordt in rekening gebracht.
 4. De behandelingen worden iedere keer contant vereffend. Indien uw ziekenfonds tussenkomt voor osteopathie, krijgt u een uniform attest in de praktijk zelf. Voor acupunctuur dient u zelf voor de nodige documenten te zorgen via uw ziekenfonds.
 5. Een vooraf gemaakte afspraak wordt in rekening gebracht wanneer deze bij het afgelasten niet op voorhand werd geannuleerd.
 6. Niet wettelijke handelingen worden geweigerd.
 7. Om hygiënische redenen wordt verwacht dat U in propere staat op consultatie komt.
 8. Voor een zo effectief mogelijke behandeling dient U zich soms te ontkleden. Mocht U daar problemen mee hebben, gelieve dit vooraf te melden.
 9. Hebt U opmerkingen, aarzel niet deze te uiten, we staan open voor communicatie.
 10. Uw therapeut behandelt U discreet en is gebonden aan het beroepsgeheim.
 11. Uw persoonlijke gegevens worden enkel en alleen opgenomen in de databank van de praktijk.(mededeling volgens de wet op de privacy).
 12. We danken U voor het vertrouwen dat U in ons stelt !!!